Zijn wie je bent

Je  mag zijn wie je bent
om te worden  wie je bent,
maar nog niet kunt zijn.

En je mag het worden op jouw manier
en in jouw tijd.

Anna Terruwe,  Deurne

Je bent niet ziek, 'iets' is ondergesneeuwd.

Uitdagingen en moeilijke periodes horen bij het leven, maar soms kan het teveel  zijn of worden. Jij komt steeds in hetzelfde terecht of raakt emotioneel uit balans. Neerslachtige of depressieve gevoelens, stress, gevoelens van angst of onrust, lusteloosheid of geen perspectief meer zien kunnen dan de kop op steken. Het kan ook zijn dat je vragen hebt die je mens-zijn raken of dat je op zoek bent naar een diepere zin.

Herken jij je in de bovengenoemde situatie dan kan analytische therapie, een therapie die haar oorsprong heeft in de dieptepsychologie van Jung, iets voor je betekenen.

Bijna een miljoen Nederlanders slikken antidepressiva. Zij geven tijdelijk verlichting of rust maar ze lossen de oorzaak van je probleem helaas niet op. Als dieptepsycholoog help ik jou bij het doorbreken van belemmerende patronen in jezelf, zodat jij vanuit je eigen kracht jouw situatie kunt ontgroeien.

 

Kennismaking

Als jij wilt onderzoeken of analytische therapie iets voor jou is, kom dan gerust langs in Deurne voor een vrijblijvende kennismaking.

Als je hieronder op de knop klikt en het contactformulier invult, dan neem ik contact met je op om samen een moment in te plannen. Vergeet niet om ook je telefoonnummer in te vullen.

Werkgerelateerde vraag of werkgever?

Dan kun je terecht bij Brentjens Ontwikkeling, coaching-plus & HRD specialist.  Je kunt vanuit hier rechtstreeks doorklikken naar een van haar diensten.

 

 

Lid beroepsverenigingen:  RBCZ, Jungiaanse Vereniging voor Analytische Therapeuten Nederland (J.V.A.T.N.)