DSC00963

Wil jij voor jezelf ergens bij stilstaan? Wil jij op jezelf zijn, maar toch niet alleen? In de bergen bied ik jou een plek waar jij kunt landen en help ik je, waar nodig, om te kunnen ervaren wat er voor jou écht toe doet om verder te komen. Aan het einde van de week ga je met mooie inzichten, ervaringen en een nieuw perspectief naar huis.

Informatief gesprek

Wil je meer duidelijkheid krijgen of 'Bezinnen in de bergen' bij je past en of het dat brengt waar je naar op zoek bent? Dit kun je het beste achterhalen in een vrijblijvend, informatief gesprek, waarin jij je vragen kunt stellen, ik je meer kan vertellen en wij kennis met elkaar kunnen maken.  Hier zijn uiteraard geen kosten verbonden. Als je hieronder op een van de knoppen klikt, kun je een gesprek aanvragen. Ik neem dan contact met je op om samen een moment in te plannen.  Vergeet niet om ook je telefoonnummer in te vullen. In de agenda van Brentjens Ontwikkeling kun je zien wanneer de eerstvolgende 'Bezinnen in de bergen' is.

 

Je kunt mij vanzelfsprekend ook rechtstreeks bellen (tel: +31 (0)615074785) of een email sturen. Welke manier van communiceren je ook kiest, ik beantwoord je vragen met veel plezier en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie.

 

brentjens authenticiteitspsychologie

Bezinnen in de bergen is de light-versie van de Intensive en gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie.