In de Oostenrijkse Alpen, omringd door een prachtige natuur, zonder de alledaagse verplichtingen, bezigheden, je sociale leven, wifi, e-mails en misschien even zonder kinderen en partner, stap je een week lang uit 'het moeten'. Al na 1 dag ben je volledig weg van thuis.

Je komt in een setting terecht, waarin je je snel op je gemak voelt en je je kunt openen voor wat er echt in je leeft. Daarbij 'gebruik' je de natuur om inzichten te laten zakken, om nieuwe ervaringen op te doen en om er op jouw manier van te genieten. Je voelt je beslist niet verloren, jij staat altijd voorop.

Ontspanning of inspanning, afhankelijk van het seizoen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op een bankje werken aan een persoonlijke opdracht, niets doen, wandelen, lezen, de stilte opzoeken, vertoeven in een gemoedelijke almhut of mountainbiken. In de bergen zijn er altijd onverwachte ervaringen, momenten en ontmoetingen. Je ervaart wat er voor jou echt toe doet én je hebt jezelf in de beweging gezet die je in Nederland verder brengt.

Twee programma's

De onderliggende, ontspannen setting is bij beide programma’s hetzelfde, ze verschillen in karakter en intensiteit.

Bezinnen

Wil jij voor jezelf ergens bij stilstaan? Wil jij op jezelf zijn, maar toch niet alleen?

Lees meer...

Intensive

Intensieve coaching of therapie 

Ben jij eraan toe om een persoonlijk thema te verdiepen, te verwerken of te doorbreken?

Lees meer...

Wil je meer weten of overweeg je om deel te nemen?

Je bent welkom voor een kennismaking in Deurne. Aan dit gesprek zijn uiteraard geen kosten verbonden. We bespreken dan samen je vraag, kijken welk programma het beste bij je past en welke voorbereiding er eventueel in Nederland nodig is om er het optimale voor jezelf uit te halen. Als je eerst telefonisch of in een videogesprek meer wilt weten, kan dat uiteraard ook. Ik sta je met plezier te woord.