The next generation leadership

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voel jij dat er meer in je zit, dan dat je nu leeft? Woorden als persoonlijk why, passie en bezieling spreken jou niet alleen aan, jij wilt ook vanuit wie je écht bent kunnen werken en leven.

Tijdens het Inner Leadership Program leer je het echte van het onechte in jezelf te onderscheiden. Je krijgt een cognitief kader en een kompas hoe jij ‘het beste’ uit jezelf kunt halen. Je ervaart meer over wie je bent, ontdekt je innerlijk weten, neemt de regie in handen en je zet jezelf in de beweging die jou verder brengt.

Ook leidinggevenden die hun eigen potentieel en dat van hun medewerkers ten volle willen benutten en die zichzelf daarbij als ‘instrument’ willen inzetten, zijn hier aan het juiste adres. Voor organisaties maakt het potentieel vrij, voorkomt het ziekteverzuim en vastlopen aan de menskant. Zelf instrument zijn betekent gaan voor echtheid, bovenal jezelf worden en blijven. Naast je rationele kant, je empathische kwaliteiten en je innerlijk weten ontsluiten en leren te benutten voor jezelf en voor de ontwikkeling van anderen.

Inner Leadership raakt je mens-zijn, verhoogt je functioneren, geeft kracht en richting en een enorme, innerlijke vrijheid. Voel jij een verlangen om hiervoor te gaan en… wil je daarbij ook meer weten en ervaren over hoe het echt van binnen werkt, dan is het Inner Leadership Program iets voor jou.

Voor wie is Inner Leadership bestemd?

Professionals, leidinggevenden, young potentials, ondernemers en HR-managers, die zich aangesproken voelen door de bovenstaande tekst en die 1 op 1 en in een kleinschalige setting (4 deelnemers) willen leren.

Het programma wordt om een veilige leeromgeving te borgen, als open inschrijving aangeboden. Voor incompany opleidingsbehoeften, adviseert Brentjens Ontwikkeling graag over alternatieve, veelal effectievere vormen.

Heb je interesse en wil je meer weten?

Je bent welkom voor een informatief gesprek. Dan kan ik je meer vertellen over het programma en kun jij onderzoeken of het Inner Leadership Program voor jou de juiste stap is.

Als je hieronder op de knop klikt, dan kun je een gesprek aanvragen. Ik neem dan contact met je op om samen een moment in te plannen. Vergeet niet om ook je telefoonnummer in te vullen. Je kunt mij vanzelfsprekend ook rechtstreeks bellen (tel: +31 (0)615074785) of een email sturen.

Welke manier van communiceren je ook kiest, ik beantwoord je vragen met veel plezier en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie. In de agenda van Brentjens Ontwikkeling kun je zien wanneer er een nieuwe groep van start gaat.

brentjens authenticiteitspsychologie

Het Inner Leadership programma is gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Je krijgt een cognitief kader en praktische tools aangereikt over diepgaandere, psychologische materie, waaronder de werking van het onbewuste, de Inner Leadership principes en inzicht in het brentjens authenticiteitsmodel. Deze verbinden we met actuele persoonlijk leiderschap-  en leiderschapsthema's in jouw context en van deze tijd. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie.