Je bedrijft als leider dagelijks topsport. In deze tijd waar veel onzeker is, markten snel veranderen, flexibiliteit en wendbaarheid worden gevraagd, werken de gangbare interne en externe sturingsmechanismen niet meer afdoende. Groeien in organisatie-leiderschap vraagt, naast strategische, technische en bedrijfskundige expertise, om bewustzijn.

Als leider valt winst te halen door je er verder bewust van te worden wie je echt bent, wat er in je leeft en wat de onderliggende, aansturende dynamieken in jezelf zijn. Deze bewustwording is het aangrijpingspunt om de innovatieve, creatieve energie in jezelf en binnen je organisatie (verder) vrij te maken en te kanaliseren om toekomstbestendigheid te borgen.

Ik help je bij het verdiepen van je reflecties en kijk met je mee naar de 'blinde' vlekken, die moeilijk te doorgronden zijn als je zelf onderdeel van het systeem bent. Zij zijn de drijvende kracht voor je ontwikkeling en kunnen ook de 'goede flow' van zowel jezelf, je team en je organisatie in de weg staan als ze niet tijdig onderkend worden.

De directieleden en managers met wie Brentjens Ontwikkeling samenwerkt hebben gemeen dat ze zich ervan bewust zijn geworden dat de uitdagingen en hindernissen waarmee ze in het werk en in hun dagelijkse leven worden geconfronteerd nauw met hun persoonlijke ontwikkeling in de innerlijke wereld samenhangen. Ze hebben succesvol een bepaalde positie bereikt en zijn op het punt aangekomen dat ze erkennen dat hun groei nu in hun binnenwereld ligt.  Ze hebben interesse in innerlijke groei en om zichzelf wezenlijk te leren kennen.

Executive coaching in de bergen

Naast gesprekken in Nederland kun je ook kiezen voor een individueel programma in de bergen.' Even 'uit het systeem stappen' en jezelf de rust geven om te doorgronden wat er in je leidersrol momenteel werkelijk toe doet. Zo kunnen er essenties omhoog komen, die in de dagelijkse hectiek geen ruimte krijgen. Brentjens Ontwikkeling ontwikkelt op aanvraag een 'op maat' programma van meerdere dagen. Naar behoefte kunnen er ook kennisonderdelen over potentieelontwikkeling van het Inner Leaderschip Program worden opgenomen.

Soms kan het belangrijker zijn om niet alleen, maar om juist met je hele directieteam te komen. Jij en je team zijn dan uiteraard allemaal welkom. Van te voren ontwikkelen wij samen een 'op maat' teamprogramma.